Zastępca Impa aAoD
a ja też nic nie robię chyba będę z dziewczyną w Rynku z innymi ludźmi świętować
Administrator
Hmmm u mnie miała też być "domówka" no ale nic z tego i tylko dziewczyna wpada
AoDek
Moze troszke pospamujemy ?
oj Bambosh, dziewczyna wpadła? peszek
ja się ze swoją dopiero w lutym widzę ale dwa dni u niej będę (tzn. tylko my będziemy
pokój w hotelu się wynajmie
)
Administrator
Agi napisał:
To na pocieszenie
o jak agi tak pociesza to ja też zostaje samemu w domu (
Ekhart napisał:
oj Bambosh, dziewczyna wpadła? peszek
ja się ze swoją dopiero w lutym widzęale dwa dni u niej będę (tzn. tylko my będziemy
pokój w hotelu się wynajmie
)
Nie rób nic głupiego bo będziesz musiał pożegnać się z ogame aby poświęcić więcej czasu rodzinie
Ostatnio edytowany przez wolf (2008-12-30 19:48:10)
zabezpieczę się
znając moją dziewczynę, to upojna to mało powiedziane XD a no szkoda
szatynka ^^
gust jest sprawą indywidualną
AoDek
agi tu pociesza adiego za to ze zostaje sam z dziewczyna....ty chyba juz mialas takie przezycia ze musisz innych pocieszac z tego wzgledu??:]<>
A poza tym ja z Dydkiem nie raz już miałam wieczory sam na sam i nie narzekam bo było bardzo..jakby tu ując ekscytująco:P
Chyba,że napisałes to malusek z jakimś podtekstem jeśli chodzi o wieczór sam na sam z dziewczyną to powien bleeeeeeeee nie mieszac mnie do tego:P
AoDek
bo wszyscy kacują
nie wszyscy
ja nie imprezowałem tzn. byłem na domówce ale w sumie nie wiem po co
Ja to wiem po co ale nie wiem dlaczego wódka z rana wleala mi się do gardła sama I mam nadzieje że dam jescze radę jak się uda próba Moonowa(moon) i trzeba będzie to opić :d
Ja w sumie to tylko raz się tak napiłam,że ledwo chodziłam ale jakiegoś takiego kaca nie mialam szczególnego:P Zreszta ja to jestem jak mówi Wojtek nie ekonomiczna, bo ja jak wypije drinka np to po 20 min to jakbym wogóle nie piła, i tak mogę wypic kilka a mi po kolejnych 20 min przechodzi:P
Zastępca Impa aAoD
ja za to jestem ekonomiczny; wypije 2 piwa i mam dobry humor przez parę godzin a wódki to mogę pić i pić i nic mi nie jest