A ja z polskiego, matematyki, fizyki i angielsiego. A klasa dała dupy bo ja i jeden kolo puściliśmy rozwiązania dla wszystkich w kiblu - i prawie wszyscy wzieli jego bo miał lepsze oceny (ja miałem długie włosy i dlatego kolo mnie cisnął). A okazało się że u NIego był tam "mały" błąd na zasadzie 2+2=18. Niby bez znaczenia ale jak prawie cała klasa go popełnia to mieli na naradzie co do dyskusji
Ostatnio edytowany przez NoNameThc (2009-01-05 21:47:00)
Rada
a zakończenie napiszesz ?
AoDek
ja lubie matme....nawet czasami mam wrazenie ze umiem wiecej niz nauczycielka bo jej cos czasami musze wytlumaczyc i dopiero mnie poprze:P
Rada
Ja jak chodziłem do szkoły to na matmie pisałem 2 klasówki lub 2 sprawdziany za siebie i kolegę z ławki ( on miał inne zadania bo były dwie grupy by jeden nie ściągał od drugiego)
Zastępca Impa aAoD
no siolek w każdej legendzie jest ziarno prawdy zapuść jakiś obleśny tekst
Dobra teraz tak:P Agi ma pytanie.. Niedługo i ja Wojtek obchodzimy swoją rocznicę, ogólnie to nigdy nie obchodzilismy rocznicy "chodzenia ze sobą" ale to już 4 rok i już jesteśmy narzeczeństwem i stąd do Was kieruję pytanie bo chciałabym mu cosik kupic z tej okazji tylko co???? Macie pomysły?
zegarek albo nakładkę wibracyjną durexa XD
A pije trunki bo jeśli tak to może coś takiego :
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=517722788
lub
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=521380290
lub
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=505014307
Rada
kup mu elektroniczną ramkę do zdjęć tak co wkładasz kartę pamięci ze zdjęciami a ona wyświetla. Jedna ramka - kilka zdjęć - wiele wspomnień śmiechu i radości
darasza napisał:
kup mu elektroniczną ramkę do zdjęć tak co wkładasz kartę pamięci ze zdjęciami a ona wyświetla. Jedna ramka - kilka zdjęć - wiele wspomnień śmiechu i radości
Też tak właśnie się zastanawiałam;)
daj mu siebie, na pewno się ucieszy
no widzisz, już masz prezent i to tani
bo naturalny
ogolnie popieram prezent daraszy koszt maly bo tylko 200 zl ok i fajne to jest szczerze polecam dziewczynie to na gwiazdke sprezentowalem ammy moze wspolnych z 20 zdjatek ale juz cos jest po 3 tygodniach bycia razem.
Agi napisał:
Hahahah napewno:P I tak mu cos kupię
no, kup prezerwatywy do tego przydadzą się pewnie
Zastępca Impa aAoD
trix to powinien powiedzieć siolek o tych prezerwatywach w końcu to on jest zboczuchem forumowym
AoDek
ja nie:) ja bym ine kupil prezerwatyw....<> kup mu podrecznik kamasutry:P
Administrator
ja dostałem na 18
tylko że dziewczyny patrzyły ładna okładka i kupiły
ja czytam a tam "witaj w Kamasutrze dla kobiet"
jak we 4 wyprawialiśmy urodziny to każdy taką dostał
ale sie trochę dowiedziałem polecam
Zastępca Impa aAoD
a czym się różni kamasutra dla kobiet od normalnej?
Rada
albo już wiem zafunduj mu striptiz tylko pamiętaj żeby nagrać
Rada
Nagrania maja to do siebie że zawsze są jakieś przecieki i idą w obieg
Rada
No to będzie bardzo dobry prezent skoro będzie się nim chwalił